2024 BECKER COUNTY 4-H FAIR EVENT SCHEDULE

Pre-Fair Events

Wednesday, July 17 5:00pm	4-H Demonstrations (Project & Youth in Action) & Food Revue (Grace Lutheran Church)
Wednesday, July 17 6:00 pm	4-H Performing Arts (Grace Lutheran Church)
Monday, July 22 5:00pm	4-H Clothing & Fashion Revue (Grace Lutheran Church) (Judging includes constructed and purchased garments, all other textile projects will be judged at General Exhibit Judging at the fair; such as non-garment items and quilts.)
Tuesday, July 23 4:00 pm	4-H Cat & Pet Show (Essentia Health Oak Crossing Nursing Home - 1040 Lincoln Ave DL)
Saturday, July 27 9:00am	4-H Dog Show (Open Class Building, Fairgrounds) Agility, Obedience, Rally & Showmanship Judging

Sunday, August 4 5:00–8:00 pm 4-H Club Booth set-up (4-H Exhibit Building)

FAIR WEEK EVENTS

Tuesday, August 6

1:00 pm **4-H Fair Judges Orientation** (4-H Dining Hall)

1:30-6:30 pm 4-H Exhibit Entry & Conference Judging (4-H Exhibit Building)

6:30-8:00 pm 4-H Poultry & Rabbit entries in place (MANDATORY) (Livestock & Poultry Barn)

6:30-8:00 pm Mandatory Vet Check Station Open

Wednesday, August 7

7:00 am-1:00 pm
8:00 am
4-H Rabbit Show (Amanda Foltz Arena)
12:30 pm
4-H Poultry Judging (Amanda Foltz Arena)

1:00 pm All General Livestock Animals & Horses must be in place

Livestock Verification for breeding & market animals; weighing of Market Animals

5:00 pm 4-H General Livestock Exhibitor Meeting in the Amanda Foltz Arena

5:30 pm **4-H Swine Show** (Amanda Foltz Arena)

Thursday, August 8

8:00 am 4-H Sheep Show & Lamb Lead and Market Goat Show (Amanda Foltz Arena)

10:30 am (approx) 4-H Beef Show (Amanda Foltz Arena)

Friday, August 9

8:00 am 4-H Horse Show – Pleasure & Game Classes & Horse Training Judging (Horse Arena)

8:30 am **4-H Dairy Goat Show** (Amanda Foltz Arena) 10:00 am **4-H Dairy Show** (Amanda Foltz Arena)

3:00 pm All 4-H Trophy Recipients complete trophy Thank You cards (Amanda Foltz Arena)

4:00 pm State Fair Livestock Encampment Mandatory Meeting & Registration

Exhibitor and Parent must attend (4-H Exhibit Building Office)

Saturday, August 10

7:30-8:30 am Market Auction Bidders Breakfast (4-H Kitchen & Dining Hall)

8:30 am **4-H & FFA Round Robin Showmanship Contest** (Amanda Foltz Arena)

9:00 am Market Livestock Auction (Amanda Foltz Arena)

12:00 pm **4-H Public Fashion Revue** (Tent) 1:00 pm **4-H Performing Arts Showcase** (Tent)

4:00 pm State Fair Regular Encampment Mandatory Meeting & Registration

Exhibitor and Parent must attend (4-H Exhibit Building Office)

6:00 pm State Horse Show Mandatory Meeting & Registration

Exhibitor and Parent must attend (4-H Exhibit Building Office)

7:00-11:00 pm **4-H Fun Night** (Amanda Foltz Arena)

11:00 pm Exhibit & Livestock Check-Out (See Policy #8) (Exhibit Building Open 11pm to 12 Midnight)

Sunday, August 11

Early am Livestock Check-out (All livestock must be out of the barns by 10 am)

8:30-10:30 am **Exhibit Check-out** (All exhibits should be removed from the 4-H Building by 11am